Η εταιρία μας συνεργάζεται για τις αποστολές της με την εταιρία ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα). Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνετε εντός 3 εργάσιμων ημερών και η χρέωση για τα έξοδα αποστολών είναι ανάλογη με το τελικό βάρος της:

– Η χρέωση για παραγγελίες έως 8 κιλά είναι 3.00

– Η χρέωση για παραγγελίες από 8 έως 15 κιλά είναι 5.00

Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 15 κιλά, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να εξεταστούν άλλοι τρόποι αποστολής, όπως μέσω πρακτορείου.

* Στην περίπτωση όπου έχει επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 .

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει και με ταχυμεταφορική της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα από την εταιρία μας. Επιβαρύνεστε όμως αποκλειστικά με τα έξοδα μεταφοράς που θα απαιτηθούν από την ταχυμεταφορική εταιρία για τη μεταφορά των προϊόντων σας, τα οποία θα χρειαστεί να καταβάλετε απευθείας σε αυτή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Η εταιρία μας δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματος εκ μέρους του μεταφορέα. Παρ’ όλα αυτά, σε μια τέτοια περίπτωση, η εταιρία μας θα είναι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

* ΔΕΝ πραγματοποιούμε αποστολές Σάββατα, Κυριακές και σε Εθνικές Αργίες.

Η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές και μέσω πρακτορείου. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή καθίσταται εφικτή μόνο με τραπεζική κατάθεση, και η αποστολή της παραγγελία σας γίνετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και πληρώνονται στο πρακτορείο κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Για παραγγελίες εντός Αττικής έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό μέσο από τον χώρο της εταιρίας μας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την παραλάβετε καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 μ.μ. – 15:00 μ.μ. κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε αυτή την περίπτωση είναι δυνατή και η πληρωμή με μετρητά.

Οι παραπάνω χρόνοι αποστολής και παράδοσης αφορούν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας (όπως αναγράφεται στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να ενημερωθείτε για το χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας.