ΝΕΑ

Η Νέα Ιστοσελίδα της Funky Pet

Η Funky Pet σας καλωσορίζει στη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της. Το site μας απευθύνετε σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν αξεσουάρ κατοικίδιων και παραγωγικών ζώων καθώς και άλλα προϊόντα όπως κουδούνια και είδη κυνηγίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας, ο οποίος ενημερώνετε τακτικά με καινούργια προϊόντα και προσφορές.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό χονδρικής ο οποίος σας επιτρέπει – πέρα από το να δείτε τις τιμές χονδρικής των προϊόντων μας – να πραγματοποιήσετε και παραγγελιοδοσία μέσω της ιστοσελίδας μας. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, για να έχετε πρόσβαση στις παραπάνω δυνατότητες, θα πρέπει πρώτα να τον εγκρίνουμε. Για να επισπευστεί αυτή η διαδικασία, παρακαλούμε μετά την ολοκλήρωση του λογαριασμού σας να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Τέλος, αν διαθέτετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έχετε και τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail από την εταιρία μας σχετικά με καινούργια προϊόντα ή επερχόμενες εκδηλώσεις/εκθέσεις όπου μπορείτε να έρθετε και να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας από κοντά.